Volg ons:

Uitgaan in de gemeente Emmen

Uitgaan in de gemeente Emmen:

In de gemeente Emmen zijn er veel mogelijkheden om een avondje uit te gaan. Zo is er voor elke leeftijd en interesses wel een plek waar u heerlijk kunt uitgaan.

Uitgaan in Emmen en cultuur

In de gemeente Emmen staat het nieuwe en nu al bekende Atlas theater. Deze staat midden in het centrum van Emmen aan het mooiste plein van Nederland. Het grote plein in het centrum kun je heerlijk een terrasje pakken, zwemmen in het heldere water, skaten of lekker spelen in de speeltuin Hier staat ook het thema/dierenpark Wildlands. Het oude nostalgische dierenpark is omgetoverd tot een mensenpark. Het heeft de looks van de oude stadsdierenpark, met veel groene en hoge bomen. 

Er zijn 2 bioscopen in de gemeente Emmen. Een bioscoop in Klazienaveen, de Astra bioscoop en een zeer grote bioscoop in Emmen-centrum, genaamd Kinepolis. Kinepolis is een zeer grote bioscoop met maar liefst 7 zalen. U kunt voor de deur parkeren en in 5 minuten lopen ben je in het centrum van Emmen.

Uitgaan in gemeente Emmen en horeca

Verder is er op horeca gebied ook voor een ieder wat wils. Emmen heeft veel verschillende restaurants waar u culinair genieten. Ook voor een drankje of een avondje stappen tot in de late uurtjes kunt in Emmen terecht. Het centrum van Emmen heeft verschillende kroegen, restaurants en cafe’s dicht bij elkaar zitten. Onze tip van een restaurant in Emmen is restaurant In de Goede Luim. Bij restaurant in de goede Luim dineer je in een sfeervolle ambiance. De kwaliteit is goed en dat voor een leuke prijs. Restaurant In de Goede Luimheeft ook de uitgebreidste, sfeervolste in een echt Engels thema high tea van Drenthe. Een echte aanrader!
Kortom Emmen is een ideale gemeente waar u gevarieerd kunt uitgaan.

One Response

  1. Erna Duinkerken
    Erna Duinkerken 15 december 2019 at 19:28 | | Reply

    Emmen word steeds meer 1 grote vreettent met die hoge huren en het hoge parkeergeld zijn er straks geen winkels meer!!

Leave a Reply

*