Volg ons:

Evenementen in Emmen

In Emmen worden jaarlijks verschillende en diverse evenementen georganiseerd. Hieronder vindt u informatie over de verschillende evenementen in Emmen elk jaar plaats vinden.

Markt in Emmen

Elke dinsdag in de zomervakantie is er in Emmen een vlindermarkt. Dit is een grote en gezellig markt/braderie in het centrum van Emmen. Verder is er het hele jaar elke vrijdag een markt in Emmen. In 2013 is deze markt in Emmen uitgeroepen tot beste markt van Nederland!

Festivals in Emmen

Retropop

Elke jaar is er in Emmen ook een groot en bekend muziekfestival, namelijk Retropop. Retropop vindt altijd plaats bij reactieplas de Rietplas.

C’est la vie

Een straattheater- en muziekfestival in het centrum van Emmen dat in de zomer plaats vindt.

Full Colour

Een cultuurfestival in het centrum van Emmen. Dit evenement vindt ook in de zomer plaats.

Goudenpijl

Een bekend wieler en amusement-spektakel in het centrum van Emmen. Ook dit is een van de evenementen in Emmen die in het centrum wordt georganiseerd. De Goudenpijl speelt zich altijd een aantal weken na de Tour de France af.

Alles kids in Drenhe

In de maand juli wordt er in Emmen elk jaar Alle Kids georganiseerd. Dit evenement vindt plaats in het centrum vam Emmen en is een speelparadijs voor kinderen met vele diverse activiteiten in het centrum van Emmen. Kids Drenthe is een van de grootste evenementen in Emmen en trekt 40.000 bezoekers per jaar! En deze is speciaal voor kinderen.