Volg ons:

Stankoverlast is zo opgelost

Wanneer u ineens merkt dat u last heeft van stank in uw woning, dan is negen van de tien keer een verstopt riool de boosdoener. Het riool ontstoppen is makkelijk, maar wel specialistisch werk. De beste manier om dit te doen is door een ontstoppingsservice in de arm te nemen. Afhankelijk van de oorsprong van de stank is de aanpak vaak verschillend. Een expert ziet direct welke methode het best tot zijn recht komt.

Snelle oplossing – Stankoverlast is zo opgelost

Een stankoverlast is zeer onplezierig. Daar wilt u natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. De meeste diensten hebben dan ook een 24-uursservice die u zo snel mogelijk helpt. In een enkel geval kunt u aan de hand van een aantal tips zelf de ontstopping van bijvoorbeeld de afvoer in de badkamer verzorgen. Mocht er iets meer werk in zitten, dan moet er vaak wat extra reinigingswerk gedaan worden. Dit hoeft echter nooit lang op zich te laten wachten. Zo is het probleem snel opgelost en kunt u weer ontspannen door uw fris ruikende woning bewegen.

Online contact opnemen

De snelste weg om een ontstoppingsdienst riool te benaderen is door online contact te zoeken. Veel diensten zijn direct te benaderen online. Daar vindt u vaak ook al enkele tips op de website van de dienst. Zo kunt u alvast enkele maatregelen nemen om de oplossing te versnellen. Het echte werk, bijvoorbeeld door toepassing van hogedruk, kan dan gemakkelijker worden verzorgd. Met deze methode wordt niet alleen de verstopping opgelost, maar ook preventief gezorgd dat hij niet snel zal

One Response

  1. Marie de Jonge
    Marie de Jonge 17 september 2021 at 13:23 | | Reply

    Een expert weet inderdaad wat de beste methode is om stankoverlast tegen te gaan. Gelukkig kan je ook zelf middelen inzetten om vieze luchtjes tegen te gaan. Zo maak ik het sifon van mijn wasbak regelmatig schoon, zodat opgehoopt vuil niet meer kan zorgen voor onaangename geuren.

Leave a Reply

*