Volg ons:

Seniorenwoningen in Emmen

Seniorenwoningen in Emmen zijn bij verschillende plekken te huur en te koop. Een van die plekken is “de Statenhoek” in Emmen. Dit appartementencomplex tussen het centrum van Angelslo en en het centrum van Emmen. De vele faciliteiten zoals het zwembad, ziekenhuis en liggen op een kilometer afstand van het appartementencomplex. Verder biedt het appartementencomplex zelf ook vele faciliteiten en hebben ze een samenwerking met Leveste Care. Kortom “de Statenhoek” biedt uitgebreide seniorenwoningen in Emmen met vele faciliteiten voor de senioren en hun familie.

Seniorenwoningen huren in Emmen

De huurprijs voor de seniorenwoningen zijn vanaf €500 voor een seniorenwoningen met een slaapkamer en vanaf €600 voor een seniorenwoningen met twee slaapkamers. De service kosten zijn exclusief.

seniorenwoningen huren in Emmen

Seniorenwoningen in Emmen en de zorg thuis

seniorenwoningen emmen“De Statenhoek” heeft een samenwerking met Leveste Care. Leveste Care heeft een informatie balie in het appartementencomplex.

Als u thuis wilt blijven wonen maar u heeft zorg nodig, dan kunt u een beroep doen op de wet WMO (Wet maatschappelijke ondersteuning). De wet WMO regelt bijvoorbeeld de aanpassingen die nodig zijn in woning zoals, verhoogd toilet, traplift enzovoort. Het is ook mogelijk dat u mits u een beperking heeft ondersteuning kunt krijgen op het gebeid van huishouden. De wet WMO zorgt ervoor dat dit soort zaken worden vergoed.

U heeft zwaardere zorg nodig, dan kunt u gebruik maken van de AWBZ (Algemene Wet Bijzondere Zorg). Als u een indicatie heeft voor een AWBZ-instelling is het door de AWBZ mogelijk om toch thuis te blijven wonen.

 

3 Responses

 1. Alba Lenderbor
  Alba Lenderbor 5 januari 2020 at 13:03 | | Reply

  Ik ben geintereseerd in huurwoning

 2. C A Verdam
  C A Verdam 20 april 2020 at 09:32 | | Reply

  Ik wil graag van assen naar emmen verhuizen

 3. Ina Rogge
  Ina Rogge 14 juli 2020 at 14:33 | | Reply

  Ik ben geïnteresseerd om nu ik ouder word weer terug naar Drenthe en specifiek mijn geboorte plaats te verhuizen

Leave a Reply

*