Volg ons:

Senioren appartementen huren in Emmen

Het senioren appartementencomplex de Statenhoek in Emmen is gelegen tussen het centrum van Emmen en het centrum van de wijk Angelslo aan de Angelsloƫrdijk. De senioren appartementen liggen in een prachtige groene omgeving.

De Statenhoek beschikt over 105 senioren appartementen waarvan het grootste gedeelte is gerenoveerd. De senioren appartementen zijn ingericht voor zelfstandig gebruik en bovendien zijn deze zo ingericht dat ze volledig aansluiten op de behoeften van de gebruiker. De Statenhoek straalt door de warme kleuren een behaaglijke sfeer uit waar u zich snel thuis zal voelen.

Behoudens de gemoedelijke sfeer in het complex worden er ook veel activiteiten georganiseerd zoals, koffieochtenden, bingo, biljarten, handwerken, gymnastiek, etc. Deze activiteiten worden voornamelijk georganiseerd in de gerenoveerde recreatiezaal. Ook is er sinds kort een kapsalon gevestigd.

Voor familie en kennissen is er tevens de mogelijkheid om te overnachten in de zogenaamde familiekamers. Rondom het gebouw is er de mogelijkheid om heerlijk op terras te zitten. Ook Leveste, een zorginstelling, bevindt zich in het pand. Voor extra ondersteuning op het gebied van zorg zijn er dan ook korte lijnen met Leveste Care. Zij kunnen senioren in Emmen e.o. alle zorg bieden die nodig is om het leven optimaal vorm te geven.

Door de centrale ligging van de Statenhoek zijn alle belangrijke voorziening in de buurt. Het ziekenhuis, het zwembad, het winkelcentrum bevinden zich allemaal in een straal van 1 km.

Senioren appartementen huren in Emmen huren

Op dit moment zijn verschillende type senioren appartementen te huur in Emmen. Voor meer informatie over deze appartementen verwijs ik u naar de website van de Statenhoek. Via deze site is het mogelijk direct in contact te komen met de verhuurder. Klik op onderstaande button om naar de website te gaan.

 

2 Responses

  1. a.mooibroek
    a.mooibroek 8 april 2022 at 13:08 | | Reply

    ik zoek een 2 persoons appartement met garage als het kan heeft geen haast ,over 10 jaar pas ,ik dacht ik schrijf me nu vast in.

  2. G.Topelen
    G.Topelen 11 februari 2023 at 00:45 | | Reply

    Ik zoek met spoed appartement met 1 slaapkamer in Emmen.

Leave a Reply

*