Volg ons:

Huis kopen en wonen in Emmen centrum

Emmen is een stad in Drenthe gelegen die ontstaan is op het zuidoostpunt van de Hondsrug. Wonen in Emmen is geschikt voor vele huishoudens. In het centrum van Emmen vindt u veel flatjes en verschillende soorten kleine kamers. Aan de buitenrand van Emmen vindt u verschillende straten met verschillende soorten woningen. Ook voor de sportieve en mensen met honden is Emmen zeer geschikt, omdat de Emmerdennen is gelegen op een kwartiertje afstand van het centrum van Emmen.

Emmen en bereikbaarheid

Emmen is per autosnelweg vanaf Hoogeveen bereikbaar via  de Rijsksweg 37, hiernaast sluit deze weg aan op de A31 in Duitsland. Ook geeft de Rijksweg 34 u een goede verbinding met Groningen, Assen en Hardenberg. Voor de doorstroming in Emmen zorgen vooral de Rondweg, Boermarkerweg en de Hondsrugweg voor een goede verkeersdoorstroming. Het openbaar vervoer van Emmen is ook zeer gemakkelijk te gebruiken, zo rijdt bijvoorbeeld de trein naar Zwolle 2 keer per uur.

Voorzieningen Emmen centrum

Wanneer u woont in het centrum van Emmen dan heeft u alle voorzieningen binnen hand bereik. Zo heeft u in Emmen alles wat u nodig heeft, zoals bijvoorbeeld supermarkten, kapperszaken, bakkerijen, slagers, een bibliotheek en vele kledingwinkels. Hiernaast heeft u een theater, bioscoop, een filmhuis en verschillende uitgaansgelegenheden. In de wijken rond Emmen beschikken over verschillende soorten basisonderwijs, hiernaast zijn er ook scholen voor het voortgezet onderwijs. Voor sport bent u ook op de goede plaats in Emmen. Er zijn in de gemeente Emmen meer dan 80 sportverenigingen die u de mogelijkheid geven om een goede keuze te maken.

Extra informatie 

prijzen metselaar

Leave a Reply

*