Volg ons:

Huis kopen in klazienaveen

Klazienaveen is een plaats in de gemeente Emmen. De plaats Klazienaveen ligt aan de Verlengde Hoogeveense Vaart, ook wel van Echtenskanaal genoemd. Sinds 2004 is Klazienaveen gekenmerkt door een groot tuinbouwgebied met vele kassen. In Klazienaveen-Noord is er landgoed aangelegd waar woningbouw, bos, recreatie en natuurbouw met elkaar wordt gecombineerd. In Klazinaveen heeft u een groot gecombineerd woningaanbod en is hierdoor geschikt voor elk huishouden. Voor voorzieningen zit u in Klazienaveen ook zeer goed.

Voorzieningen in Klazienaveen

Klazienaveen is een plaats in de gemeente Emmen. De plaats Klazienaveen ligt aan de Verlengde Hoogeveense Vaart, ook wel van Echtenskanaal genoemd. Sinds 2004 is Klazienaveen gekenmerkt door een groot tuinbouwgebied met vele kassen. In Klazienaveen-Noord is er landgoed aangelegd waar woningbouw, bos, recreatie en natuurbouw met elkaar wordt gecombineerd. In Klazinaveen heeft u een groot gecombineerd woningaanbod en is hierdoor geschikt voor elk huishouden. Voor voorzieningen zit u in Klazienaveen ook zeer goed. U heeft in Klazienaveen alles binnen handbereik. In het winkelcentrum vindt u  een kapperszaak, supermarkten, kledingwinkels, een slager en een bakkerij bijvoorbeeld. Ook is het centrum van Emmen gelegen op 20 minuten afstand. Hier vindt u een groot winkelcentrum met alle voorzieningen. Mocht u gebruik willen maken van het openbaar vervoer dan is dit ook mogelijk. De bus van Klazienaveen naar het centrum van Emmen rijdt 1 keer per uur. Het wonen in Klazienaveen is ook zeer geschikt voor bewoners met kinderen. Er zijn verschillende basisscholen gevestigd in de plaats. Ook is het voortgezet onderwijs gevestigd in Klazienaveen namelijk het ‘ Esdal College’. Voor andere soorten scholen zult u moeten uitwijken naar het centrum van Emmen. Ook voor de sport zit u goed in Klazienaveen. In de plaats is bijvoorbeeld voetbalvereniging KZC gelegen en tafeltennisvereniging DTK ’70 gelegen. Hiernaast zijn er ook vele andere sportverenigingen gelegen in en rondom de plaats Klazienaveen.

U heeft in Klazienaveen alles binnen handbereik. In het winkelcentrum vindt u  een kapperszaak, supermarkten, kledingwinkels, een slager en een bakkerij bijvoorbeeld. Ook is het centrum van Emmen gelegen op 20 minuten afstand. Hier vindt u een groot winkelcentrum met alle voorzieningen. Mocht u gebruik willen maken van het openbaar vervoer dan is dit ook mogelijk. De bus van Klazienaveen naar het centrum van Emmen rijdt 1 keer per uur. Het wonen in Klazienaveen is ook zeer geschikt voor bewoners met kinderen. Er zijn verschillende basisscholen gevestigd in de plaats. Ook is het voortgezet onderwijs gevestigd in Klazienaveen namelijk het ‘ Esdal College’. Voor andere soorten scholen zult u moeten uitwijken naar het centrum van Emmen. Ook voor de sport zit u goed in Klazienaveen. In de plaats is bijvoorbeeld voetbalvereniging KZC gelegen en tafeltennisvereniging DTK ’70 gelegen. Hiernaast zijn er ook vele andere sportverenigingen gelegen in en rondom de plaats Klazienaveen.

Leave a Reply

*