Volg ons:

Uitgaan in de gemeente Emmen

In de gemeente Emmen zijn er veel mogelijkheden om een avondje uit te gaan. Zo is er voor elke leeftijd en interesses wel een plek waar u heerlijk kunt uitgaan.

Uitgaan in Emmen en cultuur

In de gemeente Emmen staat het bekende theater de Muzeval met een zeer gevarieerd programma. Theater de Muzeval, die opgericht is in 1968, heeft zo’n 120 voorstellingen per jaar en twee theaterzalen.  In 2015 komt er in Emmen een nieuw theater. Deze wordt gebouwd samen met het nieuwe dierentuin en valt onder het Atalanta project van de gemeente Emmen. Hierdoor wordt het uitgaan in Emmen nog interessanter.

Er zijn 2 bioscopen in de gemeente Emmen. Een bioscoop in Klazienaveen, de Astra bioscoop en een zeer grote bioscoop in Emmen-centrum, genaamd Utopolis. Utopolis is een zeer grote bioscoop met maar liefst 7 zalen. U kunt voor de deur parkeren.

Uitgaan in Emmen en horeca

Verder is er op horeca gebied ook voor een ieder wat wils. Emmen heeft veel verschillende restaurants waar u culinair genieten. Ook voor een drankje of een avondje stappen tot in de late uurtjes kunt in Emmen terecht. Het centrum van Emmen heeft verschillende kroegen, restaurants en cafe’s dicht bij elkaar zitten.
Kortom Emmen is een ideale gemeente waar u gevarieerd kunt uitgaan.

Volg onsFollow on FacebookTweet about this on Twitter

Geef een reactie